Notify Message
News
News » Entry

Månedens Danske Metodiker: Maagge

Original
Så er vi endelig tilbage med en omgang af Månedens Danske Metodiker.

Ja, denne edition af Månedens Danske Metodiker er for januar måned. Der har været rigtig travlt på SoMe kontoret. Vi har fået en ny SoMe specialist ind. I kender ham alle sammen, vores kære Dranzin, som er en tidligere DDM’er. Tag rigtig godt imod ham!

I denne edition af Månedens Danske Metodiker er det vores kære Maagge som er kommet i rampelyset.

Maagge er arvtageren af DDM ALT PUG. I husker måske Zarendk og hans ikoniske ”ROll”, som var et symbol for hvem han var? Selv Maagge har påtaget sig et symbol i de BWL + MC han hoster – han glemmer onyxia cloak på Neferian.

En værdig arvtager” citat Zarendk.

Maagge er også en god guy, som hardresser et item til den enkelte DDM’er, hvis vedkommende er en kæmpe blaster (Se Sukka), eller organizer (Se CLC Zeltar).

Maagge er indehaver af mange characters i World of Warcraft, og disse kan man genkende ved at se på character navnene (Maaggblack, Maagged osv). Er jeg den eneste der tænker hvor fanden Sværdmagi kommer fra?

Nu videre til det I alle er kommet for at læse…

Hvis jeg var en character fra warcraft universet, var jeg...
Den er svær – er ikke så stærk i lore (regrettably). Måske Hamuul Runetotem. Jeg er helt pjattet med Druids og Tauren racen. Afbalanceret og rolig type, som #værdsætter mother nature, åbensindet og sådan en trofast rådgiver.

Hvis jeg kunne rejse et hvilket som helst sted hen i verden lige nu, skulle det være til...
Anywhere pt. – fuck Corona! Men det må nok være Rom. Elsker Italien, stemningen og maden (og er lidt en pizza nørd i privaten). Lidt mere eksotisk har jeg en drøm om at komme til Machu Picchu i Peru en skønne dag.

Hvis jeg var en consumable, var jeg...
Dreamless Sleep Potion – der er få ting som slår når man har sådan en nat hvor man bare sover fem kvarter i timen og vågner helt regenereret og fuldstændig hyped.

Det sjoveste jeg har prøvet er at...
Bungeejump er nok på toppen af listen, tæt forfulgt af skydive og stå på ski (freeride plz).

En ting som kun få andre ved om mig er, at jeg...
er helt vild med at rejse, se verden og vandre, specielt i bjerge. Har bl.a. rejst rundt i New Zealand, Vietnam, Alaska, Grønland og Canada, boet 2 måneder på Hawaii, arbejdet i Indien og været skibums i Frankrig. Og så har jeg været på toppen af Kilimanjaro og hiket rundt i Himalaya i Nepal.
… og så skal jeg være far til en lille mini-Maagge til juni!Oooooog

Hvad er det bedste og værste ved at spille mage?
Bedste: Mage er bare fuld flæk, never look back. Se sin 30k ignite rulle afsted på Thaddius og ens threat jumper 5 pladser pr. refresh, og man kan intet gøre for at stoppe den. Blink ind og blaste wave + AE spam - både i PvE og PvP.
Værste: Trade vand 24/7 (og umuligt at bruge sin mage til gold farm pga. raidlogging)

Kan vi få nogle ”gode” og dårlige oplevelse fra livet som raid leader i DDM alt pug?
Hallo - hvorfor er ”gode” i citationstegn?! Man glemmer jo sjældent den dag man vandt DFT på sin druid foran Trixxr. Rigtig stort højdepunkt, måske et af de største i min karriere. Den er faktisk BiS i TBC i starten – worth.
Der er ingen dårlige oplevelser i alt pug – bare kom og hyg! Men det kan selvfølgelig til tider være svært at styre skibet lige igennem, når specialklubben udfolder sig på Discord. Elsker alt raids, den casual stemning og ren hygge. Okay, det var lidt op ad bakke at jeg MT’ede Nef i dag (22/02) og glemte cloak. Dårlig oplevelse!

Hvordan fandt du DDM?
Spillede med Andreas (Zacu) i TBC/WoTLK (<Double Shadow Word: Death> BiS 2s combo any anyers?), så han fik mig overtalt til at transfer over fra Ten Storms – ville oprindeligt have startet på Firemaw, men startede ud suuuuper casual og kunne ikke overskue at sidde i kø – ville bare hygge med lidt lvl’ing osv. Kom fra 3+ timers MC clears fordelt på 2 raid days (yikes), så var lidt af en øjenåbner at komme til DDM (Sulfaras first MC til Kødblad!) No regrets !

Hvad skal du spille i TBC af class og niveau?
Planeterne ser ud til at have alignet sig mod en solid feral druid som PvE main. Kunne godt forestille mig en priest/druid/shaman alt.
Niveau? Gladiator!

Og nu hvor classic vanilla går mod sin ende, kan du nævne nogle af dine bedste minder fra den tid?
Det må jo ultimativt være det at komme ind i DDM communitiet – bare SÅ fedt. Ellers var jeg ikke i Classic i dag. Har været super sjovt at cleare Naxxramas. Det er virkelig et godt designed raid og manglede på tjeklisten fra vanilla. World bosses (specielt early med PvP competition), DMF week zug I Goldshire, ZG launch lag-fest og clear midt om natten og lign. har også kunnet noget.

Medlemmer af Den Danske Metode bliver udvalgt tilfældigt til "Månedens Danske Metodiker", ved hjælp af terningekast, hvid støj, og sæsonens anime.
Comments

1 Comment

Troels
Fuck en dejlig Maagge, og shit en lækker ARTJIKEL
Page 1