Notify Message
News
News » Entry

Månedens Danske Metodiker: Kørestol

Original
Aaaaaand we’re back med en omgang Månedens Danske Metodiker!

Det er noget tid siden, at jeg har lavet sådan en her. SoMe praktikant livet har været en overvældende og travl oplevelse.

BUT LET’S GO.

*** SPOILER ALERT – MEMES AHEAD ***

Det er ingen andre end vores alle elskede Kørestol.

Alle ved hvem Kørestol er: en af guildens største warriors. Kørestol har været med fra dag 1 i Den Danske Metode, og har været med til utallige raids. Kørestol er også kendt ved sin kæmpe damage, og rygtet går på, at selveste SALAD BAKERS har prøvet at recruite ham – uden held.

Kørestol og gulvet er bedste venner. Kørestol er nok den spiller som har flest deaths af alle classic spillere, og samtlige af dem har været Blom’s skyld (Hold nu lige aggro). Det gode er dog, at Kørestol har dermed haft tid til at besvare på mine spørgsmål:

Hvis jeg var en character fra warcraft universet, var jeg...
Varian Wrynn eftersom han lavede store tal i World Of Warcraft: Legion traileren. Det resulterede selvfølgelig i hans død, men jeg er sikker på at alle warriors kan se sig selv i Varian Wrynn når de blaster igennem AQ40 og lige pludselig tager tusindvis af millarder af damage.

Hvis jeg kunne rejse et hvilket som helst sted hen i verden lige nu, skulle det være til...
På en strand på en tropisk øde ø så jeg kunne ligge i min multifunctional kørestol og tænke over alle de tal som jeg nu ikke kan lave på grund af mit foretagende. Hvad har jeg brug for på min tur på en øde ø for at overleve spørger du nok?

1. Min kørestol.
2. Wd-40 til de forskellige dele af min kørestol.
3. Tusindvis af kilo jyske nachos sendt ned til mig med faldskærm hver dag.
4. Et rescue team til når jeg ikke kan komme op i min kørestol.

Hvis jeg var en consumable, var jeg...
Jeg ville nok være en Mighty Rage Potion, eftersom jeg har en tendens til at blive meget sur på min gamle raid leader Tekc.

Det sjoveste jeg har prøvet er at...
Vinde en limbo turnering til en fest på erhvervsakademiet over samtlige medlemmer af Den Danske Metode heriblandt Sukka, Tekc, Denak, Neelith, Kaldmigdaddy, samt uanede mængder af andre elever der ikke kunne matche mine limbo evner.

En ting som kun få andre ved om mig er, at jeg...
.... jeg sidder faktisk ikke i virkeligheden i kørestol. Ja jeg ved det godt, jeg er en fake og en fraud.

Oooooog

Hvordan føles det at ligge ned hele tiden?
Det er umiddelbart en meget dejlig følelse at afprøve forskellige materielle dele af raids for at se, hvor man ligger bedst. Min seneste edition var i søndagsraidet hvor jeg lå under en anubisath Warder’s fod og det føltes overraskende rart at ligge der på jorden imens man kunne se ens dps stocks styrtdykke. Derudover giver det også mr. ”Jeg fylder for meget” muligheden for at fyrre nogle kommentarer af som jeg ved han er så glad for 😊

Hvad er det fedeste ved at være warrior?

1. STORE VÅBEN
2. STORE TAL
3. LIGGE PÅ GULVET
4. ØDELAGT ØKONOMI
5. ELE SHARP STONES :HandsUp:

Har du husket onyxia scale cloak?
Onyxia cloak er for de svage, hvis man ikke kan tage et breath fra nefarian og råbe af ens raidleader som en mand så skal man stoppe med at spille.

Naxxramas hype:

1. Har du farmet dine holy waters til naxx?
100 tusindvis af holy waters, min rygsæk kan snart ikke holde til presset mere og vægten får mig til at ligge på jorden mere end jeg allerede gør.

2. Glæder du dig til at tanke 4-horsemen?
Jeg glæder mig til at være på den horsemen der bliver dræbt først 😊(AKA mindre tanking).

3. Kommer du til at dø på thaddius?
Så vidt jeg husker så skal der stå præcis ligeså mange positives som negatives på hver side for man ikke wiper 😉 Så nej selvfølgelig dør jeg ikke 🤔

Fun Fact: Kørestol har bidraget til Tekc’s hårtab

Medlemmer af Den Danske Metode bliver udvalgt tilfældigt til "Månedens Danske Metodiker", ved hjælp af terningekast, hvid støj, og sæsonens anime.

Comments

0 Comments

Page 1